Kringloop Dedemsvaart

Kringloop Dedemsvaart is een Kringloopwinkel gelegen aan Langewijk 426a in Dedemsvaart.

Meer informatie over Kringloop Dedemsvaart in Dedemsvaart

Sinds 1 juli 2021 heeft Kringloop Dedemsvaart een nieuwe eigenaar, Emma de Kuijper. Samen met haar man en team runnen zij nu de gezelligste en mooiste kringloopwinkel waar je naar hartenlust kunt winkelen. Hoewel ze niet de grootste zijn, zijn ze wel de goedkoopste. Je kunt bij hen terecht voor allerlei spullen. De winkel is gevestigd aan Langewijk 426a in Dedemsvaart en de openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Je kunt hen ook volgen op social media voor nieuwsberichten en inspiratie.

Wil je weten wat Kringloop Dedemsvaart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloop Dedemsvaart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloop Dedemsvaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloop Dedemsvaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Kringloop Dedemsvaart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloop Dedemsvaart

Bezoekers bekeken ook