Landbouwmuseum Avereest

Landbouwmuseum Avereest is een Museum gelegen aan Langewijk 240B in Dedemsvaart.

Meer informatie over Landbouwmuseum Avereest in Dedemsvaart

In het Landbouw Museum Avereest in Dedemsvaart wordt u meegenomen naar het boerenleven tot halverwege de twintigste eeuw. U kunt hier de unieke collectie landbouwmachines, gereedschappen en huisraad ontdekken die men gebruikte op de boerderij. Daarnaast kunt u genieten van bijzondere films over het boerenleven van toen en lezen hoe mensen uit noordoost Overijssel vertellen over hun leven in de vorige eeuw. Na het museum kunt u in het nostalgische proeflokaal genieten van een kopje koffie of frisdrank. Als u met een groep komt, kunt u een exclusieve rondleiding krijgen van een van de vrijwilligers. Het museum is het hele jaar geopend en groepen vanaf 10 personen zijn alleen op afspraak welkom. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Landbouw Museum Avereest op Langewijk 240B in Dedemsvaart.

Wil je weten wat Landbouwmuseum Avereest verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landbouwmuseum Avereest of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landbouwmuseum Avereest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landbouwmuseum Avereest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Landbouwmuseum Avereest reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landbouwmuseum Avereest

Bezoekers bekeken ook