Latyruspraktijk

Latyruspraktijk is een Huisarts gelegen aan Latyrusstraat 12 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Latyruspraktijk in Dedemsvaart

Bij huisartsenpraktijk De Latyrus kunt u terecht voor verschillende medische klachten. Ze adviseren om de websites www.Thuisarts.nl en www.moetiknaardedokter.nl te raadplegen voor informatie over gezondheidsproblemen. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om gebruik te maken van het patiëntenportaal Mijn Gezondheid.net, waar u online afspraken kunt maken, vragen kunt stellen en labresultaten kunt bekijken of herhaalmedicatie kunt aanvragen. De praktijk is op werkdagen geopend van 08:00 tot 17:00 uur en telefonisch bereikbaar tussen 08:00 en 10:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur voor afspraken en uitslagen. Voor een visiteaanvraag voor dezelfde dag kunt u het beste voor 10:00 uur 's ochtends bellen. Verder zijn er verschillende medewerkers met verschillende aandachtsgebieden werkzaam en kunt u 24/7 online zorgzaken regelen via MijnGezondheid.net. Voor specifieke medische informatie wordt verwezen naar Thuisarts.nl en voor informatie over medicijnen naar Apotheek.nl.

Wil je weten wat Latyruspraktijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Latyruspraktijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Latyruspraktijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Latyruspraktijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Latyruspraktijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Latyruspraktijk

Bezoekers bekeken ook