Leonarda van Eijk

Leonarda van Eijk is een Schilder gelegen aan Langewijk 364 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Leonarda van Eijk in Dedemsvaart

Leonarda van Eijk is een beeldend kunstenaar die ook lesgeeft in tekenen en schilderen aan volwassenen en kinderen. Ze heeft gestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en is sinds 1991 actief als kunstenaar. Naast haar werk in haar eigen atelier, heeft ze ook 25 jaar lang les gegeven in kunstvakken binnen het reguliere onderwijs. Leonarda gelooft dat ieder mens verschillend is en past haar lessen daarop aan. Ze leert haar studenten verschillende technieken om hen te helpen bij het zoeken naar de werkelijkheid in hun teken- en schilderwerk. Ze benadrukt ook dat kijken essentieel is in de ontwikkeling van creativiteit en dat het beoefenen van kunst een vorm van ontspanning is. Als je meer over Leonarda wilt weten, kun je haar Facebook en LinkedIn bekijken.

Wil je weten wat Leonarda van Eijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Leonarda van Eijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Leonarda van Eijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leonarda van Eijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Leonarda van Eijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Leonarda van Eijk

Bezoekers bekeken ook