Lidl

Lidl is een Supermarkt gelegen aan Langewijk 156A in Dedemsvaart.

Meer informatie over Lidl in Dedemsvaart

In deze tekst wordt informatie gegeven over het inloggen bij je Lidl-account en het registreren als je nog geen account hebt. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het aanmelden voor de nieuwsbrief en worden verschillende categorieën in de webshop benoemd, zoals sinterklaascadeaus, wintersportartikelen, slaapartikelen en keukenartikelen. Ook wordt er extra korting aangeboden met Lidl Plus. Verder worden er verschillende merken uitgelicht, zoals Parkside, Silvercrest en Crivit. Ten slotte worden de contactgegevens, service, informatie en betalings- en leveringsmogelijkheden genoemd, evenals de mogelijkheid om de Lidl-app te downloaden en de aanwezigheid op social media.

Wil je weten wat Lidl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lidl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lidl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lidl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Lidl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lidl

Bezoekers bekeken ook