M2 Bouw

M2 Bouw is een Aannemer gelegen aan Einsteinstraat 5a in Dedemsvaart.

Meer informatie over M2 Bouw in Dedemsvaart

M2 Bouw is een bouwbedrijf dat grote en kleine bouwprojecten realiseert voor zowel particulieren als bedrijven. Ze zijn gespecialiseerd in nieuwbouw en verbouwingen van woningen, kantoren, bedrijfshallen en showrooms. Het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit en vakmanschap en luistert goed naar de wensen van de klant. Ze werken met een compact team van gedreven vakmensen en houden de communicatielijnen kort. De broers Hans en Rick van der Most zijn eigenaren van M2 Bouw en hebben een passie voor bouwen. Ze hebben geïnvesteerd in professioneel materieel en gereedschap. Op dit moment zijn ze bezig met verschillende projecten, waaronder de verbouwing van een vrijstaande woning in Dedemsvaart en de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouw op Plan Parcours. Het bedrijf is gevestigd in Dedemsvaart en is te bereiken via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat M2 Bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van M2 Bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij M2 Bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je M2 Bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar M2 Bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. M2 Bouw

Bezoekers bekeken ook