Maatschap Huisartsenpraktijk Schuttevaer

Maatschap Huisartsenpraktijk Schuttevaer is een Huisarts gelegen aan Schuttevaer 33 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Maatschap Huisartsenpraktijk Schuttevaer in Dedemsvaart

In de huisartsenpraktijk Schuttevaer werkt een hecht team samen om goede zorg te leveren aan patiënten. Er worden ook artsen en huisartsen in opleiding en stagiaires van opleidingen tot doktersassistent en praktijkondersteuner opgeleid. Patiënten kunnen gebruik maken van het patiëntenportaal Mijn Gezondheid.net, waar ze online afspraken kunnen maken, vragen kunnen stellen en foto's kunnen insturen. Daarnaast kunnen ze op Thuisarts.nl informatie vinden over gezondheidsklachten en wat ze zelf kunnen doen. Dokter Bolhuis is niet langer werkzaam in de praktijk en er is nog geen vervanging gevonden. De zorg voor de patiënten van dokter Bolhuis en dokter Wegerif wordt zo goed mogelijk opgevangen, maar dit kan leiden tot langere wachttijden. Het belang van het juist gebruik maken van acute zorg wordt benadrukt om overbelasting te voorkomen. Er wordt ook aandacht gevraagd voor het verschijnen op afspraken en het inleveren van urine op bepaalde tijdstippen. Tot slot is de digitale zelftriage op Moetiknaardedokter.nl nu ook beschikbaar in het Oekraïens en zijn er duidelijke verwijsafspraken voor iedereen.

Wil je weten wat Maatschap Huisartsenpraktijk Schuttevaer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maatschap Huisartsenpraktijk Schuttevaer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maatschap Huisartsenpraktijk Schuttevaer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maatschap Huisartsenpraktijk Schuttevaer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Maatschap Huisartsenpraktijk Schuttevaer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maatschap Huisartsenpraktijk Schuttevaer

Bezoekers bekeken ook