Machinefabriek Tuin B.V.

Machinefabriek Tuin B.V. is een Ingenieursbureau gelegen aan Tottenhamstraat 54 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Machinefabriek Tuin B.V. in Dedemsvaart

Tuin Mechanical Parts is een veelzijdige machinefabriek die onderdeel uitmaakt van de Masévon Group. Op deze locatie worden onderdelen tot een lengte van ongeveer 5.000mm gemaakt, zowel in kleine series als prototypes. Wat deze vestiging uniek maakt, is dat de onderdelen onder één dak bewerkt kunnen worden met verschillende productietechnieken zoals frezen, draaien, langgatboren en lassen. De opdrachtgevers van Tuin Mechanical Parts komen uit diverse markten, met name de automotive, energie, voedingsmiddelenindustrie en algemene machinebouw. Het bedrijf is gespecialiseerd in verspaning, frame & plaatwerk en hoogwaardige lasconstructies.

Wil je weten wat Machinefabriek Tuin B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Machinefabriek Tuin B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Machinefabriek Tuin B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Machinefabriek Tuin B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Machinefabriek Tuin B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Machinefabriek Tuin B.V.

Bezoekers bekeken ook