Malini Training Center

Malini Training Center is een Paardentrainer gelegen aan Oostwijk 13B in Dedemsvaart.

Meer informatie over Malini Training Center in Dedemsvaart

Malini Training Center is een kleinschalige trainingsstal voor paarden. De eigenaar, Malini, is een ervaren paardentrainer die van haar hobby haar werk heeft gemaakt. Op de website van Malini Training Center vind je een greep uit de diensten die zij aanbieden, zoals het zadelmak maken van paarden, de verkoop van paarden en show training. Helaas is de website nog niet klaar, maar ze werken er hard aan. Je kunt contact opnemen met Malini via e-mail of telefoon. Het bedrijf is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en heeft een btw-nummer.

Wil je weten wat Malini Training Center verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Malini Training Center of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Malini Training Center? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Malini Training Center het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Malini Training Center reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Malini Training Center

Bezoekers bekeken ook