Martijn Ballast PT

Martijn Ballast PT is een Personal trainer gelegen aan Boekweitstraat 2A in Dedemsvaart.

Meer informatie over Martijn Ballast PT in Dedemsvaart

Martijn Ballast Personal Training biedt een breed scala aan mogelijkheden voor iedereen die graag wil beginnen met sporten en doelen wil bereiken. Martijn Ballast hecht veel waarde aan goede en passende begeleiding, mede dankzij zijn ervaring in de fysiotherapie. Hij is al vijf jaar werkzaam als fitness-/bootcampinstructeur en gelooft dat een gezond en fit lichaam voor iedereen haalbaar is, ongeacht leeftijd, lengte, gewicht of eventuele blessures/klachten. Plezier hebben tijdens het sporten is ook belangrijk voor Martijn. De lessen worden gegeven op het korfbalveld in Dedemsvaart vanaf januari 2020. Een proefles is gratis en er zijn verschillende prijsopties, zoals small group training, personal training, een strippenkaart en circuittraining. Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met Martijn Ballast.

Wil je weten wat Martijn Ballast PT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Martijn Ballast PT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Martijn Ballast PT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Martijn Ballast PT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Martijn Ballast PT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Martijn Ballast PT

Bezoekers bekeken ook