Mooier dan Mooi

Mooier dan Mooi is een Schoonheidssalon gelegen aan Sweelinckstraat 20 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Mooier dan Mooi in Dedemsvaart

Karin, een 36-jarige schoonheidsspecialiste, onderneemster, wenkbrauw-fanaat, getrouwd en moeder van 3, heeft een website waarop ze haar schoonheidssalon promoot. Op haar website vind je informatie over haar salon, behandelingen, en de producten die ze gebruikt en verkoopt. Ze is vooral gespecialiseerd in het stylen van wenkbrauwen, wat haar favoriete aspect van haar werk is. Naast wenkbrauwbehandelingen biedt ze ook andere behandelingen aan. Je kunt online een afspraak maken, maar je kunt haar ook bellen of een bericht sturen. Haar contactgegevens zijn te vinden op haar website. Ze is gevestigd op Sweelinckstraat 20, 7701 TJ Dedemsvaart. Haar openingstijden zijn op maandag, dinsdag en donderdag van 09:00 tot 17:00 uur, maar ze werkt alleen op afspraak. Ze heeft ook een Instagram-account waar ze foto's deelt van haar werk.

Wil je weten wat Mooier dan Mooi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mooier dan Mooi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mooier dan Mooi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mooier dan Mooi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Mooier dan Mooi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mooier dan Mooi

Bezoekers bekeken ook