Nail Plaza

Nail Plaza is een Nagelstudio gelegen aan Van Haeringenstraat 6 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Nail Plaza in Dedemsvaart

NAIL PLAZA is een bedrijf dat gespecialiseerd is in nagelstyling. Ze bieden hoogwaardige opleidingen, workshops en nagelstyling producten aan. Alle opleidingen en workshops worden gegeven door een ervaren docent met ruim 20 jaar ervaring. Daarnaast hebben ze een allround nagelstudio waar je terecht kunt voor verschillende kunstnagelbehandelingen. Ook hebben ze een groothandel en webshop waar je producten van hoge kwaliteit kunt kopen, waaronder hun eigen productlijn genaamd DYNAMIC® NAIL SYSTEMS. Er is geen vooropleiding vereist om een opleiding bij NAIL PLAZA te volgen. Kortom, NAIL PLAZA biedt alles wat je nodig hebt op het gebied van nagelstyling.

Wil je weten wat Nail Plaza verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nail Plaza of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nail Plaza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nail Plaza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Nail Plaza reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nail Plaza

Bezoekers bekeken ook