Optimize PT

Optimize-training" alt="" width="300" height="300" />

Optimize PT is een Fitness/Personal Training gelegen aan Marktstraat 8 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Optimize PT in Dedemsvaart

Optimize PT is een moderne en frisse personal training studio in het centrum van Dedemsvaart. De sportruimte beschikt over de nieuwste apparatuur en je traint in een aangename en fijne ruimte. We werken enkel met trainingen op afspraak in een 1 op 1 sessie of tot een maximum van 4 sporters per keer. De reden hiervoor is dat we onze kwaliteit willen waarborgen. Met de 4 pijlers van Optimize is het mogelijk om elke doelstelling te behalen. Deze 4 pijlers bestaan uit het optimaliseren van: training, voeding, klachtenbehandeling en slaap/stress. We werken niet met het nieuwste dieet of de meest fancy oefeningen maar kijken vooral naar waar jij nu staat en wat jij nu doet. Daar moeten namelijk de veranderingen in gebeuren. Een dieet is tijdelijk maar wij staan voor een duurzamer plan dan dat. Een plan waarbij niets verboden is en welke je prima jaren lang kunt volhouden.

Wil je weten wat Optimize PT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Optimize PT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Optimize PT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Optimize PT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Optimize PT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Optimize PT

Bezoekers bekeken ook