Pasman Citroëns

Pasman Citroëns is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Rheezerend 26a in Dedemsvaart.

Meer informatie over Pasman Citroëns in Dedemsvaart

De garage van Iwan Pasman bestaat al bijna 20 jaar. Iwan's liefde voor Citroën begon al op jonge leeftijd, doordat zijn moeder en andere familieleden ook een eend reden. Samen met zijn broertjes maakten ze zelfs hun eigen interpretatie van een Citroën DS. In 2003 begon Iwan van zijn hobby zijn werk te maken en opende een garage in Gramsbergen. Na een paar jaar verhuisde hij naar een groter pand in Hardenberg, en in 2015 verhuisde hij opnieuw naar een groot pand in Dedemsvaart. Tot op heden wordt de garage daar met succes gerund.

Wil je weten wat Pasman Citroëns verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pasman Citroëns of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pasman Citroëns? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pasman Citroëns het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Pasman Citroëns reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pasman Citroëns

Bezoekers bekeken ook