Praktijk voor kinderoefentherapie en Oefentherapie Cesar- Mensendieck

Praktijk voor kinderoefentherapie en Oefentherapie Cesar- Mensendieck is een Fysiotherapeut gelegen aan Moerheimstraat 148 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Praktijk voor kinderoefentherapie en Oefentherapie Cesar- Mensendieck in Dedemsvaart

Oefentherapie van Schelven is een praktijk in Dedemsvaart die gespecialiseerd is in houding, beweging, motoriek, slaap en ontspanning voor zowel kinderen als volwassenen. Freija van Schelven is een geregistreerde kinderoefentherapeut, oefentherapeut-Mensendieck en slaaptherapeut en maakt deel uit van een team van betrokken fysiotherapeuten. De praktijk biedt gespecialiseerde zorg in grote lichte ruimtes met uitzicht op het groen en beschikt over alle trainingsfaciliteiten. Er wordt op een deskundige en persoonlijke manier hulp geboden bij de hulpvraag van zowel volwassenen als kinderen. Er wordt gewerkt aan houding, gezond bewegen, motorische ontwikkeling, ontspanning, slaap en het verminderen van klachten. Er wordt samengewerkt met ouders en kinderen, waarbij het plezier en zelfvertrouwen van het kind centraal staan. Voor vragen of het maken van een afspraak kan er contact worden opgenomen met de praktijk.

Wil je weten wat Praktijk voor kinderoefentherapie en Oefentherapie Cesar- Mensendieck verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor kinderoefentherapie en Oefentherapie Cesar- Mensendieck of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor kinderoefentherapie en Oefentherapie Cesar- Mensendieck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor kinderoefentherapie en Oefentherapie Cesar- Mensendieck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Praktijk voor kinderoefentherapie en Oefentherapie Cesar- Mensendieck reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor kinderoefentherapie en Oefentherapie Cesar- Mensendieck

Bezoekers bekeken ook