Proeflokaal De Buuren

Proeflokaal De Buuren is een Restaurant gelegen aan Markt 33 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Proeflokaal De Buuren in Dedemsvaart

Grand café de Buuren is gevestigd in de Marktstraat van Dedemsvaart en biedt een ongedwongen en rustieke sfeer. Vanaf 10:00 uur kunt u hier genieten van een kopje koffie met huisgemaakte appeltaart, terwijl u de krant leest. Daarnaast is het Grand café ook een goede plek om te lunchen, met een uitgebreide lunchkaart en genoeg keuze voor iedereen. U kunt kiezen uit verschillende à la carte gerechten. Het restaurant biedt ook speciale bieren, wijnen en whiskey's. Daarnaast is er een afhaalservice beschikbaar op woensdag tot en met zaterdag. Voor een gezellig diner kunt u terecht bij het restaurant, waar u kunt genieten van de heerlijke gerechten van de chefkok. Ook is er de mogelijkheid om op het terras te genieten van een heerlijke lunch. Tot slot biedt Grandcafe de Buuren de mogelijkheid voor besloten feesten, waarbij u de locatie helemaal naar uw smaak kunt inrichten.

Wil je weten wat Proeflokaal De Buuren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Proeflokaal De Buuren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Proeflokaal De Buuren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Proeflokaal De Buuren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Proeflokaal De Buuren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Proeflokaal De Buuren

Bezoekers bekeken ook