Project Rebirth personal training en coaching

Project Rebirth personal training en coaching is een Personal trainer gelegen aan De Fazant 5 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Project Rebirth personal training en coaching in Dedemsvaart

Bij Project Rebirth kun je nu gebruik maken van VYTAL, de meest complete voedingsapp ooit. Deze app helpt je met afvallen, aankomen en gezonder eten op een makkelijke en leuke manier. Daarnaast bieden ze ook persoonlijke en gerichte training aan om lichamelijke klachten te verhelpen. Je kunt dit allemaal vanuit huis doen, met behulp van een combinatie van training, relaxatie en adviezen. Er is ook de mogelijkheid voor personal training bij jou thuis, waarbij je geen eigen materiaal of sportschoolabonnement nodig hebt. De trainer, Niels Laarman, is gespecialiseerd in Crossfit en krachttraining en helpt je graag om de beste versie van jezelf te worden. Je kunt contact met hem opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Project Rebirth personal training en coaching verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Project Rebirth personal training en coaching of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Project Rebirth personal training en coaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Project Rebirth personal training en coaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Project Rebirth personal training en coaching reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Project Rebirth personal training en coaching

Bezoekers bekeken ook