Restaurant Kiewiet

Restaurant Kiewiet is een Restaurant gelegen aan Julianastraat 103 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Restaurant Kiewiet in Dedemsvaart

Bij restaurant Kiewiet in Dedemsvaart kunt u genieten van een eigentijds interieur met verwijzingen naar de historie van de stad. Of u nu komt voor een lunch, diner of arrangement, het team staat klaar om uw bezoek onvergetelijk te maken. Voor groepen is er een prachtige tuinzaal met mediterrane binnentuin beschikbaar. Het restaurant is donderdag tot en met zondag geopend vanaf 12:00 uur, en de tuinzaal is de hele week open op reservering voor groepen vanaf 10 personen. Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties, evenementen en aanbiedingen van restaurant Kiewiet. Het restaurant is trots op de omgeving en gebruikt pure seizoensproducten uit het Reest- en Vechtdal.

Wil je weten wat Restaurant Kiewiet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Kiewiet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Kiewiet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Kiewiet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Restaurant Kiewiet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Kiewiet

Bezoekers bekeken ook