Slagerij Beukeveld

Slagerij Beukeveld is een Slagerij gelegen aan Julianastraat 48 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Slagerij Beukeveld in Dedemsvaart

Slagerij Beukeveld is een ambachtelijke slagerij met een eigen worstmakerij waar smaakvolle en goede kwaliteit vleeswaren en worstsoorten worden geproduceerd. Het vlees dat ze verkopen komt uit de regio en naast het leveren van een goed product, staat service hoog in het vaandel. Vanaf nu is het ook mogelijk om online vleesspecialiteiten te bestellen via hun webshop. In de worstmakerij worden heerlijke vleeswaren en worsten gemaakt met 40% minder natrium, maar met behoud van goede smaak. Het assortiment bestaat onder andere uit rookworst, verse worst, grillworst en boterhamworst, en zal nog verder worden uitgebreid. Minder zout betekent niet minder lekker, maar wel gezonder!

Wil je weten wat Slagerij Beukeveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Beukeveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Beukeveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Beukeveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Slagerij Beukeveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Beukeveld

Bezoekers bekeken ook