Speenkoorden By Mila

Speenkoorden By Mila is een Babywinkel gelegen aan Eiberweg in Dedemsvaart.

Meer informatie over Speenkoorden By Mila in Dedemsvaart

Mila, een 17-jarig meisje, heeft het idee gekregen om speenkoorden te maken. Ze heeft verschillende kralen op voorraad en kan op verzoek andere kleuren en formaten bestellen. Ze heeft ook leuke naam armbanden en naamkettingen te koop in haar webshop. Haar webshop is gevestigd op Eiberweg 19, 7701 vd Dedemsvaart en haar contactgegevens zijn +31 6 10325300 en speenkoordenbymila@gmail.com. De klantenservice is bereikbaar via hetzelfde telefoonnummer en e-mailadres. De verzendkosten bedragen €2,95 en de levertijd is 1 tot 3 werkdagen. Voor garantie en klachten moeten klanten een e-mail sturen.

Wil je weten wat Speenkoorden By Mila verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Speenkoorden By Mila of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Speenkoorden By Mila? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Speenkoorden By Mila het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Speenkoorden By Mila reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Speenkoorden By Mila

Bezoekers bekeken ook