SSV Dedemsvaart

SSV Dedemsvaart is een Sportclub gelegen aan Pascalstraat 28 in Dedemsvaart.

Meer informatie over SSV Dedemsvaart in Dedemsvaart

S.S.V. Dedemsvaart is sinds 1981 een gecertificeerde schietvereniging. Ze bevinden zich in Dedemsvaart en hebben zeven 25 meter banen. Schieten is een sport die op verschillende niveaus beoefend kan worden, van recreatief tot topsportniveau. Het bestuur van de vereniging zorgt voor een veilige en ontspannen omgeving voor alle leden. Ze organiseren elk jaar activiteiten en wedstrijden. De vereniging heeft een gevarieerd ledenbestand, van recreanten tot Nederlandse kampioenen en van tieners tot gepensioneerden. Als je geïnteresseerd bent in de schietsport, kun je contact met hen opnemen voor een introductie.

Wil je weten wat SSV Dedemsvaart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SSV Dedemsvaart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SSV Dedemsvaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SSV Dedemsvaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar SSV Dedemsvaart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SSV Dedemsvaart

Bezoekers bekeken ook