Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Avereest, locatie Elfde Wijk 16 te Dedemsvaart

DeDedemsvaartgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Avereest, locatie Elfde Wijk 16 te Dedemsvaart.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Vanaf donderdag 2 september 2010 ligt het volgende ontwerpbestemmingsplan gedurende 6 weken ter inzage bij de afdeling Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg en is een pdfversie in te zien op www.hardenberg.nl → bouwen en wonen → ruimtelijke plannen − Het bestemmingsplan omvat het perceel Verlengde Elfde Wijk 16 te Dedemsvaart en voorziet in de oprichting van een dierenpension. Het digitale plan is raadpleegbaar op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/ De bestanden van het digitale plan zijn beschikbaar op http://ro.hardenberg.nl/durp/Publicatie/NL.IMRO.0160.0000BP00066-OW01 Tijdens de inzagetermijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt bij de afdeling Publieksdienst, telefoon 14 0523. In de zienswijzen moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijzen betrekking hebben.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2010.

Dit artikel verscheen op deDedemsvaartgids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Dedemsvaart, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDedemsvaartgids.nl
Redactie deDedemsvaartgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen dedemsvaart
  2. stcrt-2010-13390

Gerelateerde berichten