Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Avereest, de Veenderij/Nieuwewijk Dedemsvaart

DeDedemsvaartgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Avereest, de Veenderij/Nieuwewijk Dedemsvaart.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Vanaf donderdag 31 maart 2011 ligt het volgende ontwerpbestemmingsplan gedurende 6 weken ter inzage bij de afdeling Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg en is een pdfversie in te zien op www.hardenberg.nl → bouwen en wonen → ruimtelijke plannen Bestemmingsplan Buitengebied Avereest, de Veenderij/Nieuwewijk Dedemsvaart – Het bestemmingsplan heeft betrekking op de percelen de Veenderij 20 en een perceel aan de Nieuwe Wijk (kadastraal bekend als AVE00 sectie K 2504). Het bestemmingsplan is bedoeld om een agrarische bestemming toe te kennen aan de Veenderij 20 en om de realisatie van een vrijstaande woning aan de Nieuwe Wijk mogelijk te maken. Het digitale plan is raadpleegbaar op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0160.0000BP00045-OW01 De bestanden van het digitale plan zijn beschikbaar op http://ro.hardenberg.nl/durp/Publicatie/NL.IMRO.0160.0000BP00045-OW01 Tijdens de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Deze moet worden gericht aan: ‘Raad van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg’, onder vermelding van ‘zienswijze bestemmingsplan Buitengebied Avereest, de Veenderij/Nieuwewijk te Dedemsvaart’. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt bij de afdeling Publieksdienst, telefoon 14 0523. In de zienswijzen moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijzen betrekking hebben.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2011.

Dit artikel verscheen op deDedemsvaartgids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Dedemsvaart, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDedemsvaartgids.nl
Redactie deDedemsvaartgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen dedemsvaart
  2. stcrt-2011-5423

Gerelateerde berichten