T.T.V. Dedemsvaart

T.T.V. Dedemsvaart is een Tafeltennisaccommodatie gelegen aan Buizerdweg 14 in Dedemsvaart.

Meer informatie over T.T.V. Dedemsvaart in Dedemsvaart

Bij de Bos Bedden Open Kampioenschappen van Avereest 2023 heeft Ingmar Everhardus van TTV Dedemsvaart de winnaar geworden van het hoogste jeugdniveau. Hij versloeg titelverdediger Wessel Luiten en werd de nieuwe winnaar. Bij de senioren was Erik Mulder de sterkste. In totaal deden er 186 deelnemers mee aan het toernooi. Er stonden 49 tafeltennistafels opgesteld in sporthal De Citadel. Dit jaar waren er ook rolstoel spelende tafeltennissers aanwezig. Everhardus won ook het dubbelspel met clubgenoot Lucas Pekel. In categorie B werden 22 jeugdspelers ingedeeld op basis van Elo-rating. In categorie C deden 16 spelers mee, waarvan de acht beste spelers zich plaatsten voor het hoofdtoernooi. Luc Beniers werd de winnaar in deze categorie.

Wil je weten wat T.T.V. Dedemsvaart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van T.T.V. Dedemsvaart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij T.T.V. Dedemsvaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je T.T.V. Dedemsvaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar T.T.V. Dedemsvaart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. T.T.V. Dedemsvaart

Bezoekers bekeken ook