Tai Chi Tao-GroeneBerk

Tai Chi Tao-GroeneBerk is een Tai Chi-school gelegen aan Noord Stegeren 48 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Tai Chi Tao-GroeneBerk in Dedemsvaart

Deze website bevat informatie over alles wat met "Tai Chi" te maken heeft, inclusief de geschiedenis van Tai Chi en wat Tai Chi Tao-GroeneBerk ermee doet. Daarnaast zijn er (video-)lessen te vinden voor cursisten. Op de website is ook informatie te vinden over de eigenaar, de locatie en tijdstippen van de lessen, en de kosten. Er is ook informatie over hoe contact opgenomen kan worden met de eigenaar via mail of telefoon. Om toegang te krijgen tot de pagina's op de website is een gebruikersnaam en wachtwoord vereist.

Wil je weten wat Tai Chi Tao-GroeneBerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tai Chi Tao-GroeneBerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tai Chi Tao-GroeneBerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tai Chi Tao-GroeneBerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Tai Chi Tao-GroeneBerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tai Chi Tao-GroeneBerk

Bezoekers bekeken ook