Telecom Dedemsvaart

Telecom Dedemsvaart is een Telefoonbedrijf gelegen aan Markt 28 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Telecom Dedemsvaart in Dedemsvaart

Bij Telecom Dedemsvaart kunt u terecht voor het onderzoeken en repareren van uw smartphone, zonder dat u hiervoor onderzoekskosten hoeft te betalen. Ze bieden een snelle reparatieservice waarbij uw toestel vaak nog dezelfde dag klaar is. Klanten zijn tevreden over de goede service, zoals Mart Biemans die zijn kapotte scherm vandaag nog kon laten repareren. Telecom Dedemsvaart geeft ook drie zekerheden, namelijk altijd de beste prijs, een snelle reparatieservice en onafhankelijk advies. U kunt uw kapotte smartphone of tablet dezelfde dag nog laten maken als u het vandaag inlevert. Naast reparaties biedt Telecom Dedemsvaart ook smartphones, tablets en abonnementen aan. Ze zijn gespecialiseerd in reparaties voor alle merken smartphones. U kunt contact opnemen met de klantenservice via het telefoonnummer 0523 234 062. De winkel is gevestigd op Markt 28 in Dedemsvaart en heeft verschillende openingstijden.

Wil je weten wat Telecom Dedemsvaart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Telecom Dedemsvaart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Telecom Dedemsvaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Telecom Dedemsvaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Telecom Dedemsvaart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Telecom Dedemsvaart

Bezoekers bekeken ook