The Fellowship of Acoustics

The Fellowship of Acoustics is een Muziekinstrumentenwinkel gelegen aan Moerheimstraat 144 in Dedemsvaart.

Meer informatie over The Fellowship of Acoustics in Dedemsvaart

Elke week krijgen we veel nieuwe, gebruikte en vintage gitaren binnen. De beste vijf worden elke vrijdag om 16:00 uur gepresenteerd. We bieden ook reparaties en aanpassingen aan, zoals het afstellen van de nek en het vervangen van snaren. Je kunt ook je eigen gitaar inruilen voor een offerte. Onze winkel in Dedemsvaart, Overijssel, is gevestigd in een bijzonder gebouw bestaande uit de oude 'Villa Dina' uit 1870 en het oude stadhuis van Avereest uit 1970. We verzenden wereldwijd met zorg en verzekering. Ongeacht of de gitaar nieuw, gebruikt of vintage is, je krijgt altijd een jaar garantie. Als het geluid toch niet helemaal is wat je zoekt, kun je binnen 30 dagen retourneren. We hebben een PLEK machine waarmee we de perfecte intonatie en speelbaarheid van akoestische en elektrische gitaren kunnen bereiken. Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe instrumenten en krijg een vaste korting van 5%.

Wil je weten wat The Fellowship of Acoustics verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Fellowship of Acoustics of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Fellowship of Acoustics? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Fellowship of Acoustics het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar The Fellowship of Acoustics reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Fellowship of Acoustics

Bezoekers bekeken ook