The Training Club Dedemsvaart

The Training Club Dedemsvaart is een Sportschool gelegen aan Langewijk 366 in Dedemsvaart.

Meer informatie over The Training Club Dedemsvaart in Dedemsvaart

Bij The Training Club word je nooit aan je lot overgelaten. De eerste 90 dagen helpen we jou stap voor stap om een goede basis te leggen voor een gezonde lifestyle met onze unieke Member Onboarding. De Lifestyle Coaches zijn er altijd om je te motiveren en ervoor te zorgen dat je op de goede weg blijft. Ze analyseren je resultaten continu en bespreken je voortgang tijdens regelmatige een-op-een afspraken. De werkwijze van The Training Club is gebaseerd op de vier pijlers voor het behalen en behouden van resultaat: training, voeding, gedrag en herstel. Als lid van The Training Club ben je verzekerd van goede service en faciliteiten. De zes zekerheden van The Training Club zijn: een hartelijke ontvangst, een persoonlijke benadering, positieve energie, stimulatie om jouw doel te halen, een veilige en schone omgeving, en toegang tot alle aangesloten sportcentra. Bij The Training Club kies je voor een kracht- en flexibiliteitstraining met unieke personal coaching. Je kunt een persoonlijke proefsessie inplannen om de club te ervaren. Als lid van The Training Club kun je rekenen op kwaliteit en resultaat.

Wil je weten wat The Training Club Dedemsvaart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Training Club Dedemsvaart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Training Club Dedemsvaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Training Club Dedemsvaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar The Training Club Dedemsvaart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Training Club Dedemsvaart

Bezoekers bekeken ook