Think Good - Yoga - Pilates - Ademcoach - Orthomoleculaire Therapie

Think Good - Yoga - Pilates - Ademcoach - Orthomoleculaire Therapie is een Yogastudio gelegen aan Moerheimstraat 98 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Think Good - Yoga - Pilates - Ademcoach - Orthomoleculaire Therapie in Dedemsvaart

Think Good is een Studio voor Yoga & Pilates en Mind-Body Interventies. Ze bieden professionele begeleiding en persoonlijke aandacht aan iedereen die bewust wil bewegen, ademen en leven. Je kunt een proefles volgen door het invullen van een formulier op hun website. Beweging is belangrijk om vrij van klachten te blijven en soepel, energiek en ontspannen te zijn. Onze ademhaling is vanzelfsprekend, maar met ademcoaching kun je hier meer uit halen. Meditatie en voeding spelen ook een belangrijke rol in onze gezondheid. Een klant van Think Good is erg tevreden met de ademcoaching en vindt de sessies momenten van bewustwording.

Wil je weten wat Think Good - Yoga - Pilates - Ademcoach - Orthomoleculaire Therapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Think Good - Yoga - Pilates - Ademcoach - Orthomoleculaire Therapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Think Good - Yoga - Pilates - Ademcoach - Orthomoleculaire Therapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Think Good - Yoga - Pilates - Ademcoach - Orthomoleculaire Therapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Think Good - Yoga - Pilates - Ademcoach - Orthomoleculaire Therapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Think Good – Yoga – Pilates – Ademcoach – Orthomoleculaire Therapie

Bezoekers bekeken ook