Treetop Tables

Treetop Tables is een Meubelwinkel gelegen aan Moerheimstraat 50 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Treetop Tables in Dedemsvaart

TREETOP TABLES is een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in hout. Ze bieden robuuste boomstamtafels, buitenmeubilair, stoelen en accessoires aan, gemaakt van gecertificeerd hout. Naast tafels hebben ze ook een uitgebreide collectie eetkamerstoelen en andere meubelstukken. Bij TREETOP TABLES kunt u kiezen uit verschillende soorten hout en onderstellen voor uw meubels. Ze hebben een showroom waar u inspiratie kunt opdoen en uw wensen kunt bespreken. Nadat u het perfecte tafelblad heeft gekozen, wordt het bewerkt en met zorg bij u thuis afgeleverd. Het bedrijf heeft al vele tevreden klanten en staat bekend om zijn klantvriendelijkheid en goede service. Ze werken met gecertificeerd hout uit verschillende delen van de wereld en zijn transparant over de herkomst van hun materialen. Neem vrijblijvend contact op met TREETOP TABLES voor meer informatie.

Wil je weten wat Treetop Tables verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Treetop Tables of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Treetop Tables? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Treetop Tables het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Treetop Tables reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Treetop Tables

Bezoekers bekeken ook