W.A. Hulleman-Balt

W.A. Hulleman-Balt is een Antiekwinkel gelegen aan Van Haeringenstraat 49 in Dedemsvaart.

Meer informatie over W.A. Hulleman-Balt in Dedemsvaart

Op vrijdag is de winkel geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Om ons 10-jarig bestaan te vieren, bieden we 10% korting op alles in onze webshop. Voor bestellingen binnen Nederland rekenen we € 5,00 aan verzendkosten, maar als je voor meer dan € 25,00 bestelt, hoef je geen verzendkosten te betalen. Belgische klanten betalen slechts € 6,00 aan verzendkosten en bij een bestelling boven de € 75,00 zijn er geen verzendkosten. Voor meubels en grotere items gelden echter andere verzendkosten. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon voor meer informatie!

Wil je weten wat W.A. Hulleman-Balt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van W.A. Hulleman-Balt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij W.A. Hulleman-Balt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je W.A. Hulleman-Balt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar W.A. Hulleman-Balt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. W.A. Hulleman-Balt

Bezoekers bekeken ook