Zwembad de Kiefer Dedemsvaart

Zwembad de Kiefer Dedemsvaart is een Overdekt zwembad gelegen aan Nieuwe Wijk 14 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Zwembad de Kiefer Dedemsvaart in Dedemsvaart

Zwembad De Kiefer heeft verschillende openingstijden, die hierboven vermeld staan. Op maandag, vrijdag en zondag is het zwembad geopend van 07:00 tot 18:00 uur, terwijl op dinsdag, woensdag en donderdag het zwembad open is tot 21:45 uur. Op zaterdag is het zwembad geopend van 09:30 tot 13:00 uur. Naast de openingstijden biedt het zwembad ook zwemlessen, groepslessen en recreatief zwemmen aan. Voor meer informatie over de tarieven en het volledige assortiment kun je contact opnemen met het zwembad of de website bezoeken. Het zwembad is gelegen aan de Nieuwe Wijk 147701 PZ Dedemsvaart en is te bereiken via telefoonnummer 0523-610123 of e-mailadres info@zwembaddekiefer.nl.

Wil je weten wat Zwembad de Kiefer Dedemsvaart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwembad de Kiefer Dedemsvaart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwembad de Kiefer Dedemsvaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwembad de Kiefer Dedemsvaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Zwembad de Kiefer Dedemsvaart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwembad de Kiefer Dedemsvaart

Bezoekers bekeken ook