Korfbalvereniging Avereest

Korfbalvereniging Avereest is een Sportcomplex gelegen aan Boekweitstraat 2A in Dedemsvaart.

Meer informatie over Korfbalvereniging Avereest in Dedemsvaart

Korfbalvereniging Avereest is een club in Dedemsvaart en omgeving die goed scoort. Op hun website vinden we verschillende berichten, zoals dat het C1-team kampioen is geworden en een verslag van het Schoolkorfbaltoernooi. Ook laten ze hun clubgebouw De Keet zien en bieden ze de mogelijkheid om via Sponsorkliks bij grote webwinkels te winkelen en zo de verenigingskas te spekken. Verder is er een kunstgrasveld dat ingestrooid is met zand in plaats van rubberkorrels. Er zijn verschillende sponsors, waaronder Peter Deen makelaardij en Nuvelstijn Mode. De vereniging is arbitrageproof en voor contact kunnen ze gemaild worden.

Wil je weten wat Korfbalvereniging Avereest verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Korfbalvereniging Avereest of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Korfbalvereniging Avereest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Korfbalvereniging Avereest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Korfbalvereniging Avereest reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Korfbalvereniging Avereest

Bezoekers bekeken ook