Rijschool Suzan

Rijschool Suzan is een Autorijschool gelegen aan in .

Meer informatie over Rijschool Suzan in

Suzan Scholten, een inwoner van Dedemsvaart, heeft na 12,5 jaar bij de PLUS te hebben gewerkt besloten om haar eigen rijschool te starten. Ze hecht veel waarde aan persoonlijk contact en gezelligheid en wil dat haar leerlingen zich op hun gemak voelen. Haar doel is dat leerlingen met plezier en motivatie in haar auto stappen. Ze biedt pakketten aan, maar deze kunnen worden aangepast met losse lessen of een strippenkaart. Het belangrijkste voor haar is dat haar leerlingen met zelfvertrouwen de weg op kunnen en veilige kilometers maken. De tarieven zijn onder andere €68,75 voor een losse rijles van 75 minuten en €49,- voor een complete online theorieopleiding inclusief oefenvragen. Het adres van Rijschool Suzan is Otterswijk 5a, 7701 PC Dedemsvaart en het KvK-nummer is 84077204.

Wil je weten wat Rijschool Suzan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Suzan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Suzan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Suzan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Rijschool Suzan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Suzan

Bezoekers bekeken ook