Proefkamer Het Reestdal

Proefkamer Het Reestdal is een Restaurant gelegen aan Julianastraat 1b in Dedemsvaart.

Meer informatie over Proefkamer Het Reestdal in Dedemsvaart

Onze filosofie is gebaseerd op het idee dat je niet ver hoeft te zoeken naar voedsel van hoge kwaliteit. In plaats daarvan geloven wij dat je juist moet kijken naar wat er dichtbij te vinden is. Dit voedsel wordt namelijk met passie gemaakt door mensen uit de streek, die elk hun eigen verhaal hebben. En dat proef je! Bij Proefkamer Het Reestdal in Dedemsvaart kun je genieten van al dit heerlijke eten. Gelegen aan de Julianastraat 1b, is dit de plek om te reserveren en te ontdekken wat de natuur te bieden heeft. Bel naar het nummer 06 202 243 22 om je tafel te reserveren en laat je verrassen door de smaken van het Reestdal.

Wil je weten wat Proefkamer Het Reestdal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Proefkamer Het Reestdal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Proefkamer Het Reestdal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Proefkamer Het Reestdal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Proefkamer Het Reestdal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Proefkamer Het Reestdal

Bezoekers bekeken ook