Yoga Dedemsvaart

Yoga Dedemsvaart is een Yogastudio gelegen aan Adelaarweg 77 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Yoga Dedemsvaart in Dedemsvaart

Vrede is een gevoel - Maharaji (Prem Rawat) - Dru Yoga, Touch for Health / Kinesiologie, Energiewerk, Dru Yoga Therapie, Zwangerschapsyoga, Dru Meditatie. Deze praktijk voor bewustwording en groei is gevestigd in Dedemsvaart, Overijssel en is de juiste keuze voor verschillende vormen van yoga, meditatie en therapie. De focus ligt op het vinden van innerlijke rust en het versterken van de levensenergie. Bij Touch for Health en kinesiologie wordt het lichaam als gids gebruikt, terwijl zwangerschapsyoga helpt bij het voorbereiden op de geboorte. Meditatie brengt rust in het innerlijke zelf. Kortom, deze praktijk biedt een breed scala aan mogelijkheden om te ontspannen, bewustwording te vergroten en te groeien.

Wil je weten wat Yoga Dedemsvaart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yoga Dedemsvaart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yoga Dedemsvaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Dedemsvaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Yoga Dedemsvaart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yoga Dedemsvaart

Bezoekers bekeken ook